Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bestefarsskæg

Bestefarsskæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Solveig Jensen

Indsendt :


Bestefarsskæg, billede 4 Bestefarsskæg, billede 1 Bestefarsskæg, billede 2 Bestefarsskæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld:
5 spsk. Jordbærsyltetøj 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengs:
4 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Smør og sukker røres let og luftigt. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken.

Dejen fyldes i en lille, smurt bradepande 23x33 cm. Bages i 15 min ved 175 grader.

Kagen tages ud, og der smøres et tyndt lag syltetøj på den. Æggehviderne piskes stive. 1 dl. af sukkeret tilsættes under fortsat piskning. Resten af sukkeret vendes i marengsmassen. Marengsen fordeles over kagen, der bages i yderligere 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 21948 gange,
og udskrevet 626 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16932 (4031 kcal)
KJ pr. Pers. 1411 (335 kcal)
Vægt ialt 1215 gram
Vægt pr. Pers. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1393 KJ (331 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 54.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu