Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbrad med bacon og cherrytomater

Mørbrad med bacon og cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JS

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 pakkebacon
250 g.cherry tomater
1 brocoli
600 g.kartofler
2 fedhvidløg
2 spsk.rosmarin (gerne frisk)
2 spsk.salt
2 spsk.oliven olie
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Brun Mørbraden på en pande og drys salt og peber på efter bruning. Læg mørbrad i et ildfast fad og læg bacon oven på mørbraden så den er dækket. Skyld og pluk stilk af cherry tomaterne og læg dem ned i det ildfaste fad. Set fadet i ovnen på 200 grader i ca. 50 minutter. Skræl kartoffelerne og skær dem i både. Bland olie med to fed presset hvidløg og rosmarin, og pensel kartofelbåde og læg dem i et nyt ildfast fad. Sær kartoflerne i ovn i 50 minutter ved 200 grader. 10 minutter før servering - skyld og pluk brocolien i buketter ca. 3 gang 3 cm. Varm en spiseskefuld olie på en pande og to spiseskefulde groft salt og steg brocolien i ca 3 minutter. Server og brug som sovs de stegte cherry tomater og baconsky

Tips:

Retten er rimelig nem at lave da kød og kartofler passer sig selv i ovnen, og retten har fine farver med de gule kartofler, den grønne brocoli og de røde tomater. God appetit :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15538 gange,
og udskrevet 383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu