Butterdejspakker med laks og spinat 02

Butterdejspakker med laks og spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 6 stk.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : June

Indsendt :      Red :
Butterdejspakker med laks og spinat 02, billede 4 Butterdejspakker med laks og spinat 02, billede 1 Butterdejspakker med laks og spinat 02, billede 2 Butterdejspakker med laks og spinat 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
250 gram Helbladet spinat, frost
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Del butterdejspladerne i 2. Rul dem lidt ud.

Spinaten presses fri for væde og hakkes groft. Skær laksen i små stykker og bland med den optøede, pressede spinat. Rør blandingen blød med flødeost og smag ti med krydderier.

Fordel fyldet på halvdelen af butterdejskvadraterne. Smør de resterende stykker butterdej med æg og læg dem over. Luk dem grundigt med en gaffel. Pensel pakkerne med sammenpisket æg.

Bag pakkerne ca. 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Tips:

Man kan bruge pakkerne til forret, frokost, hovedmåltid til dagligt eller som "skrub af mad". Serveres med tilbehør efter ønske fx. tomater.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Indbagt laks med spinat

karakterer:
Opskriften er vist 122280 gange,
og udskrevet 3147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10364 (2467 kcal)
KJ pr. stk. 1727 (411 kcal)
Vægt ialt 1020 gram
Vægt pr. stk. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1016 KJ (241 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 16.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-08 15:32:00
På billedet har vi serveret pakkerne med en hummersovs.

  -   2008-12-03 14:41:51
LAKS LAKS LAKS !!! Det er bare det bedste. Og de her er super

  -   2007-12-23 12:45:49
Kan man lave pakkerne nogle timer i forvejen, og så bage dem når de skal bruges?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg prøvede at eksperimentere lidt,, og fandt ud af at ærte slet ikke er dårligt i den her opskrift !