Karry kylling med groentsager

Karry kylling med groentsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hoene (2-2.5 kg)
 hvedemel
 salt
 peber
 karry
100 g.margarine/smør
2 finthakket løg
5 dl.suppe
 evt.masser af grøntsager (gulerødder. broccoli. græskar. søde kartofler. alm. kartofler. squash osv.)
 
Opskrift:
hønen parteres rå i passende stykker der vendes i mel blandet med salt og peber. fedtstof og karry smeltes og steges i et par minutter. koedstykkerne steges brune heri et par stykker af gangen.

løg og grøntsager svitses i 5 min før suppen hældes ved. når skyen er i kog lægges koedstykkerne ned og steger under tætsluttende låg ca. 1 1/2 time.
skyen kan jævnes med lidt fløde hvis det er nødvendigt.

retten smages til og serveres med ris eller pasta.

Tips:

evt. pynt: kogte pillede smørbrunede løg og ristede tomater kan lægges i kanten af fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 16050 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-31 09:17:23
Skal prøves i dag. Glæder mig!