Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Shanghai Kylling

Shanghai Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Bjarne

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryst ca. 600 g uden skind og ben skåret i tynde strimler
3 spsk.oli
1 fedhvidløg knust
1 spsk.revet ingefær
1 spsk.sake
4 spsk.soyasauce
1 spsk.brun farin
1.5 dl.hønsebouillon
6 forårsløg skåret i tynde ringe
 
Opskrift:
Opvarm en wok over kraftig varme, indtil den ryger. Tilsæt olie og stir-fry kyllingestrimlerne 4-5 min. Tilsæt hvidløg og ingefær, rør rundt og tilsæt sake, soyasauce, brun farin og hønsebouillon lavet med kogende vand. Rør rundt og småkog 10 min. Drys med forårsløg. Serveres straks med agurkesalat og ris med ærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (41 stemmer)

Opskriften er vist 12247 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lars  -  2007-10-31 18:27:35
Superlækker - topdollar

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtig godt !