Shanghai Kylling

Shanghai Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Bjarne

Indsendt :

Ingredienser:
4 kyllingebryst ca. 600 g uden skind og ben skåret i tynde strimler
3 spsk.oli
1 fedhvidløg knust
1 spsk.revet ingefær
1 spsk.sake
4 spsk.soyasauce
1 spsk.brun farin
1.5 dl.hønsebouillon
6 forårsløg skåret i tynde ringe
 
Opskrift:
Opvarm en wok over kraftig varme, indtil den ryger. Tilsæt olie og stir-fry kyllingestrimlerne 4-5 min. Tilsæt hvidløg og ingefær, rør rundt og tilsæt sake, soyasauce, brun farin og hønsebouillon lavet med kogende vand. Rør rundt og småkog 10 min. Drys med forårsløg. Serveres straks med agurkesalat og ris med ærter.


karakterer:
Opskriften er vist 12979 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lars  -  2007-10-31 18:27:35
Superlækker - topdollar

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtig godt !