Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wiener Backhendl (Stegt kylling fra Wien)

Wiener Backhendl (Stegt kylling fra Wien), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :



Ingredienser:
2 forårskyllinger ikke over 4 måneder gammel
 hvedemel
2 æggeblommer
 smør
 olie
 rasp
 
Opskrift:
Del hver kylling i 8 dele, drys dem med lidt salt, og lad dem ligge køligt ½ time. Vend hver enkelt del i mel, ryst det overskydende mel af, dyp dem derpå i let sammenpiskede æggeblommer, og vend dem derefter i sigtet rasp. Steg kyllingedelene i en blanding af meget varmt smør og olie(smør alene kan ikke varmes tilstrækkeligt op uden at branke), der skal være så meget fedtstof at skummet lige dækker kyllingedelene. Steg dem i 15-20 minutter.

Server kyllingedelene med citronbåde, salat og hårdkogte æg. Wiener Backhendl smager også godt kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9408 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu