Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ravioli (Fyldte nudler) hjemmelavede

Ravioli (Fyldte nudler) hjemmelavede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Nudler:
250 g.hvedemel
2 æg
1 dessertske olivenolie
1 topske salt
 
 Fyld:
120 g.kalvelever
120 g.svampe eller 30 g. tørrede italienske svampe
1 lille løg
1 lille gulerod
100 g.bladselleri
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1-2 spsk.tør hvidvin
100 g.rasp
1 æg
45 g.parmesan ost
 peber
 salt
 
 Sauce:
1 lille løg
1 spsk.olivenolie
 timian
 merian
70 g.koncentreret tomatpure
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Sigt melet, lav en fordybning i midten, heri kommes æggene og olivenolien. Drys salt i kanten, og ælt dette til en jævn elastisk dej. Rul den ind i et fugtigt klæde, og lad den hvile et køligt sted i 2-3 timer.

Lav fyldet imens:
Lever og svampe hakkes fint (tørrede svampe skal først ligge i blød ½ time), det samme gælder grønsagerne. Steg det hele i olien. Kom vinen i. Lad det koge nogle minutter, og hak så blandingen fint igen, eller lad den gå gennem kødmaskinen. Kom det i let sammenpisket æg, raspen, osten, lidt salt og peber i, og rør det til en jævn masse.

Rul dejen meget tyndt ud i et rektangel. Del dette i 2. Anbring små mængder fyld med en indbyrdes afstand af 2½ cm. på det ene rektangel. Læg det andet rektangel over, og pres det godt ned, skær det ud i små kvadratiske puder. Hvis dette gøres med en klejnespore med bølgeskær, bliver raviolien mere dekorativ.

Fyld en stor gryde med vand, tilsæt lidt salt, og bring vandet i kog. Kom raviolien i, og lad den simre ved svag varme lige under kogepunktet i ca. 10 minutter. Server den meget varm i suppetallerkner med tomatsauce på, server parmesan ved siden af.

Tomatsauce:
Steg det meget finthakkede løg sammen med timian og merian i olivenolien, kom melet i, og lad det koge et øjeblik, kom så tomatsaucen i, rør godt rundt, og tilsæt bouillonen. Rør videre til saucen er jævn, smag til med salt og peber. Hvis man foretrækker det kan saucen sies og løget fjernes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14863 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-03-30 12:32:38
Kan man lave dejen dagen i forvejen?

fredrik  -  2008-04-25 15:50:32
umhh det er laekert men ikk lav dem for tynde