Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paprikacsirke (Paprikakylling)

Paprikacsirke (Paprikakylling), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :



Ingredienser:
1 poulard
1 stort løg
60 g.smør
1 spsk.paprika edelsüss
1 grøn peber
1 stort tomat
2.5 dl.creme fraiche
2 spsk.hvedemel
2 spsk.fløde
 salt
 
Opskrift:
Skær poularden i 8 dele, og drys dem med salt. Hak løget fint. Smelt smørret, uden at det bruner i en stor stegegryde. Steg løget til det er gennemsigtigt, drys paprika over, lad dette koge et øjeblik, og rør et par gange i det, indtil paprikaen bliver rødbrun. Kom den udskårne poulard i, og lad den stege et par minutter på alle sider. Skær den grønne peber i strimler, flå og hak tomaten, og kom dette ned i gryden. Rør atter godt rundt, læg låg på, og lad retten koge stille, indtil poularden er mør, om nødvendigt kan man tilsætte lidt vand fra tid til anden. Regn med ca. 1½ times stegetid. Bland creme fraichen med melet og lidt vand. Tag poularden op af gryden, rør creme fraichen i, og tilsæt fløden.

Server poulardstykkerne i saucen ledsaget af nudler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10745 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu