|
1 | | poulard1 poulard | 1 | | stort løg1 stort løg | 60 | g. | smør60 g. smør | 1 | spsk. | paprika edelsüss1 spsk. paprika edelsüss | 1 | | grøn peber1 grøn peber | 1 | | stort tomat1 stort tomat | 2.5 | dl. | creme fraiche2.5 dl. creme fraiche | 2 | spsk. | hvedemel2 spsk. hvedemel | 2 | spsk. | fløde2 spsk. fløde | | | salt salt | | | |
| |
Skær poularden i 8 dele, og drys dem med salt.
Hak løget fint.
Smelt smørret, uden at det bruner i en stor stegegryde.
Steg løget til det er gennemsigtigt, drys paprika over, lad dette koge et øjeblik, og rør et par gange i det, indtil paprikaen bliver rødbrun.
Kom den udskårne poulard i, og lad den stege et par minutter på alle sider.
Skær den grønne peber i strimler, flå og hak tomaten, og kom dette ned i gryden.
Rør atter godt rundt, læg låg på, og lad retten koge stille, indtil poularden er mør, om nødvendigt kan man tilsætte lidt vand fra tid til anden.
Regn med ca. 1½ times stegetid.
Bland creme fraichen med melet og lidt vand.
Tag poularden op af gryden, rør creme fraichen i, og tilsæt fløden.
Server poulardstykkerne i saucen ledsaget af nudler.
|