Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gefillte Fisch

Gefillte Fisch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.fisk (helst ferskvandsfisk som karpe gedde aborre osv. Ikke ål)
3 løg
2 store gulerødder
 sellerigrønt
 salt
 peber
3 æg
2 store spsk. knust matzos (usyret jødisk brød)
 salt
 peber
 evt.2 blade husblas
 reven peberrod
 
Opskrift:
Rens og filer fisken omhyggeligt. Kør fiskekødet igennem maskinen. Kog hoveder, skind og ben sammen med 2 løg skåret i skiver, guleroden skåret i strimler, de hakkede selleriblade, salt og peber i så meget vand, at det dækker. Lad det småkoge i ½ time. Riv det tredje løg, rør de let sammenpiskede æg i og tilsæt det hakkede fiskekød, det knuste matzos, salt, peber og lidt vand. Form dette til små kugler. Kom disse i fiskefonden, og lad det stå ved svag varme lige under kogepunktet i ca. 2 timer. Lad dem køle af i fonden. Fjern fiskeboller og gulerødder fra fonden, og læg dem i et fad. Si fonden, og hæld den over fiskebollerne. Fiskebenene vil få fonden til at gelatinere, men vil man være på den sikre side, udbløder man 1-2 blade husblas i koldt vand og opløser dem i den varme fond.

Gefillte Fisch spises koldt med reven peberrod.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6966 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu