Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bacalhao a portuguesa (Portugisisk klipfisk)

Bacalhao a portuguesa (Portugisisk klipfisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Portugal - Portugisisk - Portugisiske

Portugal - Portugisisk - PortugisiskeIndsendt :





Ingredienser:
400 g.klipfisk
1000 g.kartofler
2 løg
1 porre
 timian
1 fedhvidløg
1 knsp.Stødt fennikelfrø
4 tomater
 peber
 salt
4 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Vand klipfisken ud i ca. 12 timer, skift vandet af og til. Lad fisken løbe godt af, fjern skind og ben, og skær den i stykker. Skær de skrællede kartofler i tykke skiver. Varm olivenolien op, og steg løg og porre, der er skåret i skiver, tilsæt knust hvidløg og timian. Når løgene er gyldne tilsættes de flåede skiveskårne tomater, fennikel og fisk. Hæld et glas vand over, og lad retten simre svagt i ca. 45 minutter. Tilsæt nu kartoflerne, og lad retten simre yderligere 30 minutter, indtil både fisk og kartofler er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 20204 gange,
og udskrevet 530 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter Christensen  -  2010-09-04 18:34:34
Brug hvidvin istedet for vand, og spar på fennikelfrøene


inge  -  2008-03-24 00:51:50
Så kan en fiskeret da ikke blive ret meget bedre. Gå bare igang, kartoflerne tager den salte smag af fisken når retten er færdig