Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Senneppickles

Senneppickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 bladselleri
500 g.grønne bønner
250 g.gulerødder
2 grønne peber
1 rød peber
7 dl.eddike
6-700 g.sukker
1.5 spsk.salt
0.5 tsk.peber
2 spsk.fintreven peberrod
60 g.colmans sennepspulver
70-100 g.hvedemel
 
Opskrift:
Bladselleri og bønner skæres I små snitter, gulerødder og peberfrugter skæres i små terninger, eddike, sukker, salt, peber og peberrod koges sammen. Grønsagerne koges næsten møre i eddikeblandingen på 20 - 25 min. og de sidste 10 min. koger grønsagerne uden låg, så noget af væden fordamper. Sennepspulver og mel piskes til en jævning med lidt vand og tilsættes. Pickles koger ca. 10 min. til den er jævn. Da vandindholdet i grønsager variere, skal der muligvis tilsættes lidt ekstra mel, for at den bliver jævn. Tilsæt evt. konserveringsmiddel og hæld det på rene glas, som lukkes straks. Pickles skal helst trække 2 - 3 uger inden den bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21790 gange,
og udskrevet 528 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Preben Munk  -  2014-05-26 09:21:46
I andre opskrifter skal der 2 tsk. sennepspulver i, hvilket ca. svarer til 6 gr. Der må være kommet et 0 for meget på.

Preben Munk  -  2014-05-22 14:40:25
Der skal kun 6 gr. sennepspulver i (ikke 60 gr.). I de øvrige pickles er der 2 tsk. hvilket svarer til 6 gr.

kay  -  2009-12-14 11:49:49
hovsa godt jeg læste kommentaren ellers var min nok også forstærk blev reddet tog det halve fra og lidt mere mel og tilsatte blomkål det sidste minut

Jens  -  2008-04-10 22:05:37
Det er nok også lidt i overkanten, hvis du bruger al jævningen. Plejer selv at bruge 1 spsk. i en god tyk meljævning. Hvis den skal være mere skarp, kan du smage til efterfølgende evt. også med lidt karry. I øvrigt kan blomkål og hakkede løg også fint være med - kålen skal blot ikke koge så meget.

Hanne  -  2007-08-10 12:57:32
øøhhh 60g colmans sennepspulver??? min pickles blev uspiselig.