Kalvebov med abrikoser og soltørrede tomater

Kalvebov med abrikoser og soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Kalvebov
2 store løg
10-12 tørrede abrikoser
10-12 soltørrede tomater
1-2 æbler
 Timian
 Vand
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun bovstegen godt i en stor pande eller stegegryde. Kom salt og peber og Timian på under stegningen - vær rundhåndet med timian. Pil løgene og skær dem i både. Kom løg, abrikoser og soltørrede tomater i og kom vand i så det lige dækker. Lad det simre til kødet er mørt - ca 1 - 1 1/2 time. Vask æblerne og skær dem i både (fjern kernehuset). Lad dem simre med de sidste 15 min. Tag kødet op og skær det i mindre stykker. Læg det tilbage i panden/gryden. Kom lidt kulør i og jævn det lidt. Serveres med kogte kartofer og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 12054 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu