Biksemad med oksesteg

Biksemad med oksesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Biksemad med oksesteg, billede 4 Biksemad med oksesteg, billede 1 Biksemad med oksesteg, billede 2 Biksemad med oksesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kogt eller stegt oksekød
3 løg
1000 g.kogte kartofler
100 g.smør
 
4 æg
 
400 g.syltede rødbeder
 
Opskrift:
Skær løgene i tern og svits dem klare i smør. Når de har taget en anelse farve, kommes kartoffelstykkerne på. Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelternene er gyldne. Rør af og til.

Skær kødet i terninger og tilsæt det. Vend godt rundt og skru ned.

Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet.

Tag biksemaden over på et varmt fad, men lad fedtstoffet blive på panden. Slå æggene ud på panden og steg dem. Garner biskemaden med æggene og drys med baconstykkerne.

Serveres med syltede rødbeder og evt et stykke godt rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 64669 gange,
og udskrevet 6955 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-29 10:15:14
Super god ret, kan helt klart anbefales :)

  -   2010-06-28 00:22:44
Den bedste biksemad af alle opskrifter på siden, og man kan gøre den endnu mere luxusiøs med bernaice sovs (pulver), lavet mest på vand, smør, og lidt mælk. perfekt, uden alle dikkedarer, når man har frosset en rest kød.

  -   2007-08-05 22:21:06
super lækkert, kan anbefales!

  -   2005-01-01 01:01:01
Enormt lækkert. kan anbefales varmt!