stort løg som hakkes groft 1 stort løg som hakkes groft
salt salt
peber peber
5
dl.
piskefløde 5 dl. piskefløde
ribsgele ribsgele
Opskrift:
Det hakkede fars blandes med Creme Fraicen og det hakkede løg samt peber og salt.
Der formes nu nogle store Bøffer som steges i en bradepande i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time.
Efter at stegningen er påbegyndt hældes der en ½ liter piskefløde samt en god klat ribsgele i bradepanden
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14539 gange, og udskrevet 278 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider