smør (evt. margarine el. olie)50 g. smør (evt. margarine el. olie)
800
g.
perlehøne800 g. perlehøne
Opskrift:
Perlehønen gøres i stand, gnides indvendigt med salt og peber, sys til. Smør eller margarine og olie varmes i en gryde, og perlehønen brunes heri på alle sider. Når den er halvstegt, tages den op og skæres i stykker. Skyen skummes, og portvin hældes i. Hønsekødstykkerne lægges tilbage i gryden, krydres yderligere og steges færdige på svagt blus. Samtidig ristes brødskiverne i lidt smør. Hønsekødstykkerne anrettes inden serveringen på brødet, dyppes med skysaucen og spises med smørdampede nudler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8440 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider