Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt perlehøne med persillerødder og stuvede skovsvampe

Stegt perlehøne med persillerødder og stuvede skovsvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 perlehøne
2 skalotteløg fint hakket
4 kvisterosmarin fint hakket
2 fedhvidløg fint hakket
 
 Svampe:
200 g.skov svampe
1 løg groft hakket
2 kviste plukket rosmarin
 
 Tilbehør:
300 g.persillerødder
2 fedhvidløg
5 dl.hønsebouillon
 Lidtpeberrod
 
Opskrift:
Tag perlehønen og skær vinger og lår fra. Gem disse i et fad. Gnid selve brystet i salt og peber. Drys lidt rosmarin ud over, løft skindet og fyld med finthakket skalotteløg og rosmarin. Samt hvidløg. Sæt fuglen i ovnen ved 200 grader og steg godt 1 time. Kom vinger og lår i en gryde med ordnet rødder, hvidløg, hønsefond og kog ved moderat varme i 25- 30 minutter. Tag så lår og vinger op og pluk benene fra. Kog hønsefonden yderligere ned og pisk smørret i. Tilsæt igen lår og vinger. Krydder med salt og peber.

Svampe:
Rens svampene og skær dem i store stykker. Rist i lidt smør med løg, hæld herfter fløde på og kog ind. Krydder med salt og peber. Drys nu hakket rosmarin ud over.

Server:
Skær brysterne fra skroget og del i fire stykker. Læg lidt rødder, lår og vinger i bouillon ved. Fordel svampestuvningen og høvl frisk peberrod ud over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9024 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu