Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Perlehøne med krydderurter, tomat og små grøntsage

Perlehøne med krydderurter, tomat og små grøntsage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Perlehøne bryster
4 kvisteTimian
2 spsk.Olivenolie
 
 Sauce:
4 spsk.Olivenolie
4 kvisteTimian
4 Tomater
0.5 dl.Tomatpuré
4 fedHvidløg
4 kvisteBasilikum
4 Skalotteløg
1 dl.Hvidvin
0.5 dl.Balsamico
1 bdt.Storbladet persille
3 dl.Hønsefond
1 dl.Brun fond
 
Opskrift:
Perlehøne bryster drysses med timianblade og brunes i olivenolie 4-5 minutter på en stegepande. Hviler i 10 minutter et lunt sted inden udskæring.

Sauce:
Timian, hvidløg, skalotteløg og persillekviste sauteres i olivenolie. Tilsæt kvarte tomater og basilikum og sautér igen. Tilsæt herefter tomatpuré og sautér.

Tilsæt først balsamico og kog ind, tilsæt dernæst hvidvin og kog ind igen. Tilsæt til sidst hønsefond og brun fond, kog ind til en passende konsistens og smag til med salt og peber. Saucen sigtes gennem si når den er færdig.

Garniture:
De udskårne grøntsager blancheres kort i let saltet vand med en dråbe olie. Anrettes på tallerkner med brystet i skiver omkranset af de udskårne grøntsager og saucen, med de små pillede kartofler til.

Drysses lige før servering lidt fint hakkede krydderurter.

Tips:

Garniture 300gr. Udskårne grøntsager/rodfrugter: En blanding af f.eks. gulerod, selleri, forårsløg, courget, perleløg, ærter og tomat befriet for skind og kærner. 1 kg. Små pillede kartofler Diverse krydderurter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10664 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu