Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvins sauce

Rødvins sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus M

Indsendt :


Rødvins sauce, billede 4 Rødvins sauce, billede 1 Rødvins sauce, billede 2 Rødvins sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 tsk. Timian, tørret
1.5 tsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
svits løget i et par minutter med noget fedtstof og tilsæt så, timian, pure, 1 stk bouillionterning, 1 dl vand og 1 dl rødvin.
lad det spilkoge i ca 2 minutter.

Tag en sigte og si "klumperne" fra og smid dem væk. Put væsken tilbage i gryden og tilsæt så 1 dl vand, 1 dl rødvin og 1 buillionterning. Kog det op og smag til med salt.

Til sidst skal det jævnes hvis man har lyst.

Tips:

Det tager lidt lang tid at lave den, men den er det hele værd. Prøv den sammen med et stykke rødt kød og du spiser aldrig anden sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (55 stemmer)

Opskriften er vist 98651 gange,
og udskrevet 3190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 1109 (264 kcal)
KJ pr. Pers. 277 (66 kcal)
Vægt ialt 592 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 187 KJ (44 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

stina  -  2020-07-28 09:06:28
Kort & godt.. Den bedste rødvins sauce

Carsten.  -  2016-04-30 13:30:11
Den er rigtig god kom et par klatter smør i til sidst :) det er ikke sidste gang jeg prøver den.

Simon  -  2010-11-07 13:43:03
Den er lige i øjet - og så er den ikke kalorie/fedt slem! Bedre end langt de fleste rødvinssauce, man oplever på restauranter!

slagter99  -  2010-09-10 16:45:28
hold da op den er mega god ....

  -  2010-05-20 18:36:13
Mums, tak for denne den smagte bare så godt :-) også med lidt fløde i :-)

Lars T  -  2009-08-18 13:16:25
Er du da GAL den er lækker! Lavede den til en oksefilet, så jeg brugte stegeskyen i stedet for bouillon terning nr. 2. Det fungerer også ganske fortrinligt. MUMS!

Kasper  -  2009-08-17 19:04:33
Jeg synes måske to buillion er måske lige i overkanten. Jeg prøvede at lave en mindre portion og tilføjede appelsinskal. Den blev rigtig god. Men stor ros til opfinderen af denne lækre sovs.

Anita  -  2009-03-07 09:51:09
Det er verdens bedste rødvinssauce, og den tager bestemt ikke skade af lidt piskefløde :-)

Joan  -  2009-02-20 15:52:32
Tror I sovsen vil blive ekstra god, med lidt fløde i?

Flemming  -  2008-10-10 10:33:49
spørgsmål. hvor meget af tomat komme denne sovs til at smage af. stå og vil lave den i aften nemlig

Jane  -  2008-06-26 16:50:25
Skal man komme buillionterningerne direkte i saucen eller skal de opløses i kogende vand først??

iben  -  2007-10-10 22:02:08
virkelig fantastisk sauce. anbefales 100% :)

Frede  -  0000-00-00 00:00:00
WOW! Som mors!

Tove Klara  -  0000-00-00 00:00:00
Super god !!!

Pernille  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor er den da bare god. Kanon opskrift