Rødvins sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1.5 tsk. Timian, tørret
1.5 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1109 (264 kcal)
KJ pr. Pers. 277 (66 kcal)
Vægt ialt 592 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 187 KJ (44 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)