Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudsemedaljoner med honningglacerede løg og kartoffelmos med mandler

Strudsemedaljoner med honningglacerede løg og kartoffelmos med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 strudsemedaljoner a 125 g
1 tsk.olie tiul bruning
800 g.kartofler
ca. 1.5 dl.yoghurt naturel
1 knust fed hvidløg
 evt. lidt kartoffelvand
15-20 g.mandelsplitter
 salt
 peber
2 spsk.hakket persille til drys
 
 Honningglacerede løg:
250 g.skalotteløg
50 g.smør
1 spsk.soya
1 spsk.flydende honning
ca. 1.5 dl.kartoffelvand
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem meget møre i usaltet vand.
Pisk dem til mos. tilsæt yoghurt, hvidløg og kartoffelvand til passende konsistens.
Kom mandlerne i og smag til med salt og peber.

Kog skalotteløgene 8-10 min. dækket med vand. Pil dem og brun dem i smør i en lille gryde.
Tilsæt soya og honning.
Lad dem trække i 5 min. Spæd med kartoffelvand og kog igennem.

Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med peber.
Brun strudsemedaljonerne i olie på en varm pande i 1 min. på hver side.
Skru ned og fortsæt stegningen 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Læg medaljonerne tildækket på en tallerken og lad dem hvile i 5-10 min. før servering.
Hæld skyen fra kødet ned i løgene.

Anret lidt mos, honningglacerede løg og strudsemedaljoner på 2 varme tallerkener. Drys med persille.

Server resten af mosen i en skål.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5762 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu