strudsemedaljoner a 125 g2 strudsemedaljoner a 125 g
1
tsk.
olie tiul bruning1 tsk. olie tiul bruning
800
g.
kartofler800 g. kartofler
ca. 1.5
dl.
yoghurt naturelca. 1.5 dl. yoghurt naturel
1
knust fed hvidløg1 knust fed hvidløg
evt. lidt kartoffelvand evt. lidt kartoffelvand
15-20
g.
mandelsplitter15-20 g. mandelsplitter
salt salt
peber peber
2
spsk.
hakket persille til drys2 spsk. hakket persille til drys
Honningglacerede løg: Honningglacerede løg:
250
g.
skalotteløg250 g. skalotteløg
50
g.
smør50 g. smør
1
spsk.
soya1 spsk. soya
1
spsk.
flydende honning1 spsk. flydende honning
ca. 1.5
dl.
kartoffelvandca. 1.5 dl. kartoffelvand
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem meget møre i usaltet vand.
Pisk dem til mos. tilsæt yoghurt, hvidløg og kartoffelvand til passende konsistens.
Kom mandlerne i og smag til med salt og peber.
Kog skalotteløgene 8-10 min. dækket med vand. Pil dem og brun dem i smør i en lille gryde.
Tilsæt soya og honning.
Lad dem trække i 5 min. Spæd med kartoffelvand og kog igennem.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med peber.
Brun strudsemedaljonerne i olie på en varm pande i 1 min. på hver side.
Skru ned og fortsæt stegningen 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Læg medaljonerne tildækket på en tallerken og lad dem hvile i 5-10 min. før servering.
Hæld skyen fra kødet ned i løgene.
Anret lidt mos, honningglacerede løg og strudsemedaljoner på 2 varme tallerkener. Drys med persille.
Server resten af mosen i en skål.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5880 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider