Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsemedaljoner med honningglacerede løg og kartoffelmos med mandler

Strudsemedaljoner med honningglacerede løg og kartoffelmos med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 strudsemedaljoner a 125 g
1 tsk.olie tiul bruning
800 g.kartofler
ca. 1.5 dl.yoghurt naturel
1 knust fed hvidløg
 evt. lidt kartoffelvand
15-20 g.mandelsplitter
 salt
 peber
2 spsk.hakket persille til drys
 
 Honningglacerede løg:
250 g.skalotteløg
50 g.smør
1 spsk.soya
1 spsk.flydende honning
ca. 1.5 dl.kartoffelvand
 


Opskrift:

Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem meget møre i usaltet vand.
Pisk dem til mos. tilsæt yoghurt, hvidløg og kartoffelvand til passende konsistens.
Kom mandlerne i og smag til med salt og peber.

Kog skalotteløgene 8-10 min. dækket med vand. Pil dem og brun dem i smør i en lille gryde.
Tilsæt soya og honning.
Lad dem trække i 5 min. Spæd med kartoffelvand og kog igennem.

Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys med peber.
Brun strudsemedaljonerne i olie på en varm pande i 1 min. på hver side.
Skru ned og fortsæt stegningen 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Læg medaljonerne tildækket på en tallerken og lad dem hvile i 5-10 min. før servering.
Hæld skyen fra kødet ned i løgene.

Anret lidt mos, honningglacerede løg og strudsemedaljoner på 2 varme tallerkener. Drys med persille.

Server resten af mosen i en skål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5487 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu