Golonka w kapuscie (svineskanker og sauerkraut)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Polen Indsendt : |
|
|
Vask og skyl 4 svinskanker (1 pr. person).
Placer i gryde og skold med kogende vand nok til at dække.
Tilsæt salt, kog sagte og skum indtil der ikke kommer mere skum.
Tilsæt 1 portion suppegrønsager (gulerod, selleri, persillerod, løg), 5 peberkorn, 2 hele hvidløg og 1 laurbærblad, reducer varme og kog med låg i 90 minutter.
Kog den skyllede drænede sauerkraut i 3/4 l kogende vand 1 time. Flyt halvdel af den drænede sauerkraut over i en stor kasserolle, læg skankerne oven på det, dæk med den resterende sauerkraut, indsætte ½l lage fra skankene og bage tildækket i en 175 grader C varm ovn 1 time til kød er ganske mørt. Jævn sauerkrauten med mel hvis de ønsker det. |
|
Opskriften er vist 22071 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2020-03-05 10:24:59 Smager dejligt. Også herremad for kvinder. Mums. pp - 2009-07-11 19:15:18 Det her er herremad. Efter en dag på jagt slår det de gule ærter. Husk en ikke for stærk sennep og peberrod. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne