Golonka w kapuscie (svineskanker og sauerkraut)

Golonka w kapuscie (svineskanker og sauerkraut), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :     

Ingredienser:
4 svinskanke (1 pr. person)
 
 kogende vand
 salt
 
 Suppegrønsager:
 gulerod
 selleri
 persillerod
 løg
 
5 peberkorn
2 hele hvidløg
1 laurbærblad
 
8-900 g.sauerkraut
 kogende
 
Opskrift:
Vask og skyl 4 svinskanker (1 pr. person). Placer i gryde og skold med kogende vand nok til at dække. Tilsæt salt, kog sagte og skum indtil der ikke kommer mere skum. Tilsæt 1 portion suppegrønsager (gulerod, selleri, persillerod, løg), 5 peberkorn, 2 hele hvidløg og 1 laurbærblad, reducer varme og kog med låg i 90 minutter.


Kog den skyllede drænede sauerkraut i 3/4 l kogende vand 1 time. Flyt halvdel af den drænede sauerkraut over i en stor kasserolle, læg skankerne oven på det, dæk med den resterende sauerkraut, indsætte ½l lage fra skankene og bage tildækket i en 175 grader C varm ovn 1 time til kød er ganske mørt. Jævn sauerkrauten med mel hvis de ønsker det.





karakterer:
Opskriften er vist 22071 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-05 10:24:59
Smager dejligt. Også herremad for kvinder. Mums.

  -   2009-07-11 19:15:18
Det her er herremad. Efter en dag på jagt slår det de gule ærter. Husk en ikke for stærk sennep og peberrod.