Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti à la milanaise II

Spaghetti à la milanaise II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
150 g.spagetti
1-2 spsk.olie (eget valg)
 groft køkken eller havsalt efter smag (aldrig for meget)
50 g.smør (der kan bruges en smule koldpresset god olie i stedet)
1.5 l.koldt vand
 
Opskrift:
Bland vand salt og olie i en gryde ( tilsæt evt en boullionterning med så neutral smag som muligt og aldrig for meget, evt blot ½ terning eller en lille tsk. hvis det er pulver, 1 tsk. hvis det er flydende).

Kog til vandet er på kogepunktet, tilsæt spagettien under omrøring, lad koge 10 - 15 minutter efter vandet igen er i kog - rør i gryden jævnligt (kontroller spagettien så den bliver som den skal) - hæld vandet fra og lad spagettien hvile 1 - 2 minutter i gryden.

Bland smørret med spagettien og server omgående.

Serveres med mild tomatsauce og drys af revet parmesan ost. (aldrig færdigkøbt)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7664 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu