Skovdue med kokosris

Skovdue med kokosris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skovduer
50 g.ingefær
2 bananaskarlotteløg
5 nelliker
3 stjerneanis
1 dl.hvidvin
2 spsk.olivenolie
1 løg
 salt
 peber
 limesaft
1 spsk.kalvefond
0.5 dl.vand
2 appelsiner
 kokosflager fra frisk kokosnød eller ristet kokosmel
 cashwenødder ristede
 
 Ris i kokosmælk:
3 dl.Basmati-ris
2 dl.vand
2 dl.kokosmælk fra dåse
 lidtsalt
 
Opskrift:
Duerne svitses og eventuelle fjer­rester fjernes. Duerne udbenes, så man har bryst og lår.

Varm panden op med olie og brun bryst og lår på begge sider. Læg duerne i et ildfast fad, krydr dem med salt og peber og sæt dem i forvarmet ovn ved 180 grader i 10-12 minutter.

Sauce:
Løg hakkes og sauteres med olie. Tilsæt stjeneanis, revet ingefær og nelliker. Tilsæt hvidvin, appelsinsaft og fond. Lad saucen koge ned. Lige før servering tilsættes appelsinfileter.

Ris i kokosmælk:
Vand og kokosmælk sættes i kog, risene tilsættes (husk først at skylle risene grundigt) og koger i 10 minutter og hviler i 10 minutter. Så er de klar.

Pynt:
Kokosflager og cashewnødder ristes på tør pande.

Det hele anrettes på en tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu