Skovdue med kokosris
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : Red : |
|
|
Duerne svitses og eventuelle fjerrester fjernes. Duerne udbenes, så man har bryst og lår.
Varm panden op med olie og brun bryst og lår på begge sider. Læg duerne i et ildfast fad, krydr dem med salt og peber og sæt dem i forvarmet ovn ved 180 grader i 10-12 minutter. Sauce: Løg hakkes og sauteres med olie. Tilsæt stjeneanis, revet ingefær og nelliker. Tilsæt hvidvin, appelsinsaft og fond. Lad saucen koge ned. Lige før servering tilsættes appelsinfileter. Ris i kokosmælk: Vand og kokosmælk sættes i kog, risene tilsættes (husk først at skylle risene grundigt) og koger i 10 minutter og hviler i 10 minutter. Så er de klar. Pynt: Kokosflager og cashewnødder ristes på tør pande. Det hele anrettes på en tallerken. |
|
Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne