Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt kanin

Stegt kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1 renset kanin på 1½ kg
50 g.margarine
2-3 løg delte i kvarte
2 skivedegulerødder
2 skivedeporrer
4-5 flåede tomater
 salt
 peber
2 fedhvidløg
2 dl.halvtør hvidvin
1 dl.bouillon
 buket af persille 1 laurbærblad og et par stilke timian
 
Opskrift:
Skyl kaninen og del den i portionsstykker. Lad margarinen blive gyldent i en gryde og brun kaninstykkerne på alle sider. Tag kødet op og kom løg, gulerødder og porrer i gryden. Lad det snurre sig gyldent. Læg kaninstykkerne tilbage i gryden på grønsagerne og hæld tomaterne ved. Drys med salt, peber og knuste hvidløgsfed. Hæls bouillon og vin i sammen med krydderurtebuketten, bundet sammen med bomuldsgarn. Læg låg på gryden, og lad retten stege ved svag varme til alt er mørt ca. 1¼ time. Løse ris og/eller flûte er godt tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-03-16 11:48:48
Dette er en opskrift på kaningryde - ikke stegt kanin