Kaninen udskæres i passende stykker, og krydres med salt og paprika. Kødet vendes i den sammenpiskede æggemasse og lægges i et velsmurt ovnfast fad. Drys kødet med sesamfrø. Kom små smørklatter over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, eller til kødet er mørt. Kødet dryppes jævnligt under stegningen med skyen fra fadet.
Serveres med nye kartofler eller pillekartofler og agurkesalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5254 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider