Stegt sesamkanin

Stegt sesamkanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
 salt
 paprika
1 kopsesamfrø
 smør/olie til stegning
1-2 æg
 
Opskrift:
Kaninen udskæres i passende stykker, og krydres med salt og paprika. Kødet vendes i den sammenpiskede æggemasse og lægges i et velsmurt ovnfast fad. Drys kødet med sesamfrø. Kom små smørklatter over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, eller til kødet er mørt. Kødet dryppes jævnligt under stegningen med skyen fra fadet.

Serveres med nye kartofler eller pillekartofler og agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 5853 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu