Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanin som vildt

Kanin som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
200 g.røget bacon
2 løg
1-2 fedhvidløg
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 lidtstødt nellike
5 dl.mælk/fløde
 
Opskrift:
Lav en krydderblanding af:
Finthakket løg, paprika, knust hvidløg, salt, peber og stødt nellike.

Den parterede kanin vendes heri. Kødet brunes i varm smør/olie tilsat en smule paprika. Kogende mælk/fløde hældes over kødet, og de resterende krydderier kommes ved. Det hele snurrer under låg i ca. 1 time.

Saucen jævnes og smages evt. til med lidt ribsgelé.

Serveres med hvide og brune kartofler med ribsgelé eller kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9883 gange,
og udskrevet 291 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-02-15 14:46:06
er bacon ikke kød, smiler

Harly  -  2011-06-07 13:54:06
jeg ville riste baconen først, og bruge stegefedtet til at brune kaninen i. Derefter ville jeg tilsætte den stegte bacon lige før servering.

Bodil  -  2010-12-09 17:30:59
Jeg ville også gerne vide, hvad vi skal med baconen - skal den bare ligge ved siden af og give aroma? :-)

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Mon ikke baconnen skal brunes sammen med kødet

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad med baconen?