Kanin i rødvin

Kanin i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
200 g.letrøget bacon
2 store løg
2 fedhvidløg
2 tsk.timian
1 dl.olivenolie
 persille
 
 rødvin
 
Opskrift:
Kaninen deles i 6-8 stykker, der brunes i varm olie. Når kødet er pænt brun, hældes der vand på, så det lige dækker. Kom lidt timian og et par stilke persille samt lidt salt ved. Lad det småsnurre under låg i 1 time.

Tag gryden af varmen. Timian, knust hvidløg og de resterende persillekviste fordeles over kødet. Hæld rødvinen over, tilsæt olie og vend rundt. Læg en tallerken over for at holde kødet under lagen. Lad det trække natten over i køleskabet.

Bacon skæres i terninger, steges gyldne og tages op. Løgene ristes i fedtstoffet og tages op.

Det marinerede kød tages op af lagen og dryppes af i en si. Kødet brunes let i fedtet fra baconterningerne tilsat lidt olie.

Tilsæt de ristede løg og baconterningerne. Rødvinslagen hældes over og det hele småsimrer ved svag varme ca. 15 min. Saucen sies, smages til og jævnes.

Serveres med bagt kartoffel og en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12641 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-14 17:42:26
hvor meget rødvin ??