Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Trekanter - Wienertrekant

Trekanter - Wienertrekant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Trekanter - Wienertrekant, billede 4 Trekanter - Wienertrekant, billede 1 Trekanter - Wienertrekant, billede 2 Trekanter - Wienertrekant, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Wienerbrødsdej:
 Grundej:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
60 g.sukker
50 g.gær
2.5 dl.mælk
1 æg
 
 Indrulning
300 g.smør
 
 Borgmestermasse:
100 g.Ren rå marcipan
100 g.Sukker
100 g.smør
 
 Pensling:
1 æg
 
 Glasur:
 flormelis
 vand
 
Opskrift:
Se fremgangsmåde på wienerbrøddej her:


Borgmestermasse:
Marcipan og sukker køres sammen først. smørret tilsættes lidt efter lidt.


Den færdige dej rulles ud i et kvadrat ca. 50x50 og deles med kagesporen ud i 4 lige store kvadrater.

I midten af hvert stykke lægges lidt borgmestermasse og stykket bøjes sammen om det til en trekant. Pensles med sammenpisket æg og stilles til hævning, ca. 20 minutter.

Bages i en varm ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Afkøles og smøres med glasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 27208 gange,
og udskrevet 463 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu