Maskeret havørred

Maskeret havørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.havørred
50 g.smør
2 spsk.hakket løg
1 bdt.dild
 salt
 peber
 
 Sauce:
1000 g.champignon
30 g.smør
3 dl.mælk
3 spsk.maizenamel
250 g.cremefraiche 38%
0.5 citron saften heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken renses, tør fisken og læg den i et velsmurt ildfast fad. Drys fisken med 2 spsk. hakkede rå løg, frisk dild kviste og 50 g. smør. Salt og peber fordeles på fisken. Fadet dækkes med aluminiumsfolie og sættes i ovnen i 55 min. Skind og ben fjernes når fisken er afkølet. Fiskekødet lægges i ovnfast fad og skyen anvendes til sauce.

Sauce:
Champignon dampes møre i 30 g. smør, hældes i en sigte og væden blandes med fiskefonden samt halvdelen af mælken i en passende gryde. Maizenamelet udrørt i resten af mælken tilsættes når gryden koger. Skal koge i et par min. Cremefraiche, salt, peber og citronsaft tilsættes. Når saucen opnår en blød konsistens tilsættes champignon, og saucen får et let opkog. Stuvningen hældes over fisken i et jævnt lag og sættes i ovnen ved 150 grader C.

Serveres varmt med ny pillede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8795 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-16 17:13:16
Hvilken temreratur skal ovnen have???