Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig)

Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
6 citrongræs
3 tsk.mild karry
1 tsk.groft salt
1 tsk.peberblanding
1 spsk.olivenolie til kyllingemarinaden
0.5 dl.friskpresset citronsaft
1 lille hokaido (ca. 800 g hel/550 g renset)
2 tsk.karry
1 tsk.olie eller olie i spray til hokaido
 
Opskrift:
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.

Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer. Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden.

Skræl hokaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokaidostykkerne bages ved 200°C i ca. 20 min – indtil de er bløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26414 gange,
og udskrevet 341 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

midtjyden  -  0000-00-00 00:00:00
det er et græskarsort - se evt. GastroCorner.dk

morsingboen  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er en hokaido