Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti med ost og bacontern

Spaghetti med ost og bacontern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Spaghetti med ost og bacontern, billede 4 Spaghetti med ost og bacontern, billede 1 Spaghetti med ost og bacontern, billede 2 Spaghetti med ost og bacontern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
200 gram Bacon i tern
   
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Kog spaghettierne som anvist på pakken.

Kort inden spaghettien er færdigkogt hældes baconternene på panden og steger ved god varme, det er ikke nødvendigt med fedtstof på panden, overskydende fedt hældes fra.

Spaghettien anrettes på tallerkner, bacontern fordeles herover peber kværnes over retten. Til slut høvles parmesan over retten.

Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 74858 gange,
og udskrevet 1800 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8257 (1965 kcal)
KJ pr. Pers. 4128 (982 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1376 KJ (327 kcal)
Protein 17.1 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 38.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

-  -  2011-01-06 13:22:22
dejlig ret men syntes den bliver bedre med fløde, bacon, revne gulerødder og hvidløg :)

  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert

Grethe & Jørgen  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig lækker ret, men der manglede noget....vi stegte bacon'en i lidt fløde og lidt limesaft, og vi serverede lidt rucola-salat dertil, og det blev et hit ved børnene! Prøv det!