Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvins kylling

Rødvins kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kogedagny

Indsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryst
 peber
 salt
 oregano
2 fedhvidløg
1 ds.hakket flåed tomater
 klar boullion
2 dl.rødvin
 jasmin ris
 flúte
 
Opskrift:
Brun kyllinge stykkerne og krydder efter smag. Tilsæt hakket hvidløg flåed tomater boullion og rødvin. Lad det små koge i ca. 1-1 1/2 time. Sovsen jævnes en lille smule og serveres med jasmin ris og flúte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7733 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu