Hvid chokolademousse med jordbærpuré 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bræk den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
Pisk æggeblommer og det hele æg sammen og rør det i chokolademassen sammen med rommen. Pisk fløden stiv. Rør først lidt af flødeskummet i og vend så resten i. Stil moussen koldt et par timer. Skyl og nip jordbærrene. Kom dem i en blender sammen med lidt sukker og blend til en jævn puré. Fordel lidt jordbærpuré på tallerkener og form moussen som æg og læg et par æg i midten af hver portion. |
|
Opskriften er vist 22528 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne