Torskesteaks ellertorskefiletter vendes i mel og blandes med salt og peber. De steges gyldne i olie og smør 7-8 minutter på hver side, tages af panden,.
Æblerne skæres i skiver, kernehus, stilk og blomst fjernes, men skrællen er ikke nødvendig at fjerne.
Æblerne kommes på panden og steger til de er møre, tages op.
Baconen ristes sprød på panden.
Inden serveringen lægges torsken ganske kort på panden igen.
Tips:
Æbler til fisk er meget velsmagende og typisk dansk. Torsken kan evt. erstattes af sildefiletter eller anden fisk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 70104 gange, og udskrevet 1505 gange.
Energi:
KJ total 11163 (2658 kcal)
KJ pr. Pers. 2790 (664 kcal)
Vægt ialt 2380 gram
Vægt pr. Pers. 595 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 469 KJ (111 kcal) Protein 9.7 gram Fedt 4.5 gram Kulhydrat 8.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Karen Jensen - 2019-11-12 14:55:10 Paneret stegt torskestykker kaldes på Holstebro aktivitetscenter for Thyborønbøf. Jeg ser det som en kvalitetsstempel for en god ret
Carsten Wagn Nielsen - 2012-03-18 10:58:10 Retten smager super godt.
Husk endelig rigeligt med tilbehør i forhold til opskriften.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider