Risalamande 03

Risalamande 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : lenew38

Indsendt :      Red:

Risalamande 03, billede 4 Risalamande 03, billede 1 Risalamande 03, billede 2 Risalamande 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tallerken risengrød må gerne være fast
2 æg past.
2 spsk.sukker
1 spsk.mandelessens
2 dl.piskefløde
 mandelspiltter efter behag
 
1 hel mandel
 
Opskrift:
Pisk æg, sukker og mandelessens godt sammen. pisk fløden i en stor skål, bland æggemasse og mandler i flødeskummet. Vend til sidst risengrøden i.

Serveres med lun kirsbærsovs


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 45264 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-01-07 10:10:46
Jeg spiser ikke risalamande uden mandelessens. Det er som at spise bearnaise uden estragon. Jeg har aldrig prøvet med æg. Det tror jeg skal testes!

Nanna  -  2010-12-24 00:39:59
Hej Mandel essens høre sig til i risalamande hvis i spørger mig der giver en helt fantastisk smag, og selvfølgelig skal der også en masse mandler i men smag af essensen vil jeg ikke være foruden. jeg kunne ikke forestille mig at æg høre til der i :)

123  -  2010-08-20 08:30:51
mandelessens? jeg fortrækker min fammilie opskrift!

Maria  -  2009-12-22 15:34:19
Ja, det var da en mærkelig opskrift.

ØV ØV  -  2008-12-22 19:41:23
Risengrød indholder salt , æg har ikke noget at gøre i en ris-alamande , mandelessens hvorfor skal den i ?. Ris-alamande skal ikke laves på den nemme eller hurtige måde , gør jer selv den tjenste lav en rigtig én , i fortryder det ikke. GOD JUL.