Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Bagte squash med champignonfyld

Bagte squash med champignonfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte squash med champignonfyld, billede 4 Bagte squash med champignonfyld, billede 1 Bagte squash med champignonfyld, billede 2 Bagte squash med champignonfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skyld og flæk squashene på langs, fjern kernerne (pulpen) denne kassers. Squashen udhules nu yderligere ved at skrabe squashkødet ud med en ske til squashene er ca. 1 cm tykke, dette squashkød hakkes og gemmes.

Bring vand i kog i en lille gryde og skold tomaterne heri, skyld dem i koldt vand, flå og hak tomaterne.

Peberfrugten hakkes også.



Hak løg, hvidløg og rensede champignong.
Svits løg, hvidløg og de hakkede champignon i smør, til de er bløde.

Tilsæt de flåede og hakkede tomater, hakket squashkød og hakket peberfrugt og lad det simre til det meste af væden er fordampet

Kom fyldet i de halverede squashskaller og drys dem med en blanding af rasp og ost, dryp raspen med olivenolie.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter eller til de er møre




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (29 stemmer)

Opskriften er vist 63014 gange,
og udskrevet 3487 gange.


Energi:
KJ total 6227 (1482 kcal)
KJ pr. Pers. 1556 (370 kcal)
Vægt ialt 2332 gram
Vægt pr. Pers. 583 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne  -  2009-05-13 11:32:22
pulpen i squashen er frugtkødet indeni


  -  2008-12-12 23:48:26
hvad er pulpen i squashen


abc  -  2008-07-22 08:53:35
rød peber istedet for grøn er godt for øjnene og smagen. Hertil et par krydderbøffer lavet af 350g svin/kalvefars iblandet 1 spsk hakket frisk oregano, 1 spsk hakket frisk basilikum, ½-1 hakket renset chili, lidt peber og salt. Endelig et stykke godt brød, så har man en herlig middag. Krydderbøfferne er også gode på grill.


Inger  -  2007-08-25 18:52:50
1 dåse hakkede tomater hældes op i sigte, og står i 5 min. retten bliver perfekt.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte 1 dåse flåede hakkede tomater i stedet for friske, og alm. rasp i stedet for granola. Grønsagerne skulle have haft lov til at simre lidt længere så det var mindre vådt.


elmo  -  0000-00-00 00:00:00
Stegte bacon tern iblandet giver en god smag.