Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgs mørbrad med sennep

Hvidløgs mørbrad med sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dion

Indsendt :


Hvidløgs mørbrad med sennep, billede 4 Hvidløgs mørbrad med sennep, billede 1 Hvidløgs mørbrad med sennep, billede 2 Hvidløgs mørbrad med sennep, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 tsk. Estragon. tørret
5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Mørbraderne rengøres og ridses på langs så de kan rulles ud og "bankes flade"

Drysses med salt og peber. Sennep smøres på begge indersider, hakket persille blandes med hvidløg og drysses derefter ovenpå sennepen.

Mørbraderne samles som en rulle, og snøres med en bommuldstråd, og brunes derefter på begge sider (ca 1 1/2 minut på hver side.

Vin, esdragon og boulliontern tilsættes og det steger videre i ca 15-20 minutter, vendes ved halvtid.

Stegen tages op og hviler, fløde tilsættes sovsen,koges op og smages til med sennep.

Serveres med kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 76720 gange,
og udskrevet 1482 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16510 (3931 kcal)
KJ pr. Pers. 4127 (982 kcal)
Vægt ialt 2675 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 617 KJ (146 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu