Bønnegryde med pølser

Bønnegryde med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.smør
1 stort løg
2 skiverbacon
4 røde pølser
150 g.hvidløgspølse
1 spsk.kapers
2 ds.(á 430 g) røde bønner i tomatsauce
1.5 dl.bouillon fra terning
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Smelt smørret i en jerngryde eller et ildfast fad. Klip bacon i småstykker og rist det sprødt. Brun det pillede, hakkede løg. Skær pølserne i småstykker og kom dem i fadet sammen med kapers og bønner med sauce. Rør godt rundt. Rør bouillon i. Læg låg på og stil retten i en varm ovn ved 180 grader i 20 minutter. Smag retten til og drys med hakket persille. Giv lune flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 11962 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu