Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hachis

Hachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hachis, billede 4 Hachis, billede 1 Hachis, billede 2 Hachis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.stegt oksekød (en rest kød fra dagen før er fin)
2 store løg
30 g.smør
2-3 spsk.hvedemel
3-4 dl.bouillon
1 kvisttimian
1-2 tsk.engelsk sauce
 


Opskrift:
Mal kød og løg gennem en kødhakker, eller hak begge dele meget fint på et spækbræt. Brun fedtstoffet i en stegegryde og svits kød og løg heri ved ret kraftig varme. Drys melet over ved konstant omrøring, indtil det er opsuget. Spæd lidt efter lidt bouillonen ved under forsat omrøring. Læg timian i gryden, dæmp varmen og læg låg på. Lad retten småkoge 10 minutter. Tag timiankvisten op. Smag til med salt, peber og engelsk sauce.

Serveres med små ristede kartofler, salat og engelsk sauce.

Tips:

Hachis kan smages til med sherry eller madeira.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 54773 gange,
og udskrevet 802 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tom  -  2011-10-30 18:03:38
dette er en sammenkogt ret med oksekød, den har intet tilfælles med Hachis

  -  2011-03-31 13:08:51
der var den,sørme næsten som mor lavede den. der var ikke timian i. god.