Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk fyldt med urter og grønsager

Hornfisk fyldt med urter og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hornfisk fyldt med urter og grønsager, billede 4 Hornfisk fyldt med urter og grønsager, billede 1 Hornfisk fyldt med urter og grønsager, billede 2 Hornfisk fyldt med urter og grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 blade Citronmelisse, frisk
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  sauce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1000 gram Kartofler nye
   
  Pynt:
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Skrab hornfiskene, og klip finnerne af. Skyl fiskene i koldt vand, og tør dem. Skær fiskene i cirka 8 cm lange stykker.

Herefter tilberedes fyldet:
Pil løget, skær det i små terninger, og svits terningerne klare i en lille smule smør. Bland det med de hakkede krydderurter, og krydr med salt og peber.

Fiskestykkerne åbnes forsigtigt, og fyldet fordeles i hvert stykke. Luk stykkerne sammen med tandstikkere eller kødnåle.

Bland melet med salt og peber, og vend fiskestykkerne godt i blandingen. Lad lidt af smørret bruse af på panden, og steg stykkerne 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.

Sauce:
Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden, og lad det kort stege med.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 56402 gange,
og udskrevet 1262 gange.


Energi:
KJ total 9453 (2250 kcal)
KJ pr. Pers. 2363 (562 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Pers. 512 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 461 KJ (109 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-05-30 13:51:15
Synes det er svært at sætte tændstikker i uden at fyldet presses ud, og friske hurnfisk har det med at åbne sig når de kommer på panden. Men man kan holde filetterne ned men en spartel og når alle fiskestykkerne er kommet på panden kan der så lægges et låg over til at holde fisken sammen. Der er ikke nær samme problemer med frosne fisk.