Hornfisk fyldt med urter og grønsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 blade Citronmelisse, frisk
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  sauce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1000 gram Kartofler, nye
   
  Pynt:
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 9453 (2250 kcal)
KJ pr. Pers. 2363 (562 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Pers. 512 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 461 KJ (109 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)