Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svitsede squash og hvidkål

Svitsede squash og hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 spsk.olie
1 fedhakket hvidløg
7.5 dl.squash i skiver
1 l.fintsnittet hvidkål
1 mellemstort løg i skiver
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
 peber
 sellerisalt
 
Opskrift:
Varm olien op i en jerngryde eller på en sauterpande. Tilsæt hvidløget, og tag det op igen, når det er brunt. Kom grønsagerne i gryden og svits dem under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt krydderierne, skru ned for varmen og fortsæt med at røre i 5-6 minutter, eller til grønsagerne er møre, men dog sprøde.

Råris eller bulgur serveres til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8103 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-06-11 14:41:45
Ej hvor var den dejlig, den kommer jeg helt sikkert til at lave igen. Efter min udregning på portion, hvor jeg brugte 400 gram hvidkål og 400 gram squash og kaldte det som en ret til 4 portioner, så blev kcal 122 per/port. Ups jeg brugte ikke selleri salt, men 4 gram seseamfrø i stedet.