Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grønne og gule squash i flødedild

Grønne og gule squash i flødedild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 mellemstor grøn squash i tynde skiver
1 mellemstor gul squash i tynde skiver
2 spsk.smør eller margarine
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.frisk hakket dild eller 0.25 tsk. dildfrø
 


Opskrift:
Læg squashskiverne til afdrypning på sugende papir og svits dem derefter i smeltet smør, drys med salt og peber og hæld fløden over. Lad det simre svagt i 15 minutter, eller indtil fløden tykner. Bland det godt med dild og server retten varm, evt. på ristet fuldkornsbrød eller bund af kogte kartoffelskiver.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8655 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu