Stegt hornfiskefilet med spidskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
evt. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 13515 (3217 kcal)
KJ pr. Pers. 3378 (804 kcal)
Vægt ialt 3200 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 422 KJ (100 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)