Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gambas con ajo(rejer med hvidløg)

Gambas con ajo(rejer med hvidløg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Gambas con ajo(rejer med hvidløg), billede 4 Gambas con ajo(rejer med hvidløg), billede 1 Gambas con ajo(rejer med hvidløg), billede 2 Gambas con ajo(rejer med hvidløg), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Tigerrejer uden skal, rå
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 Grøn chilipeber
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rejerne skal være godt afdryppede.

pil og hak hvidløget. Er der kerner i chilien fjernes de. Skær chilien i tynde strimler.

Hæld olien i panden der sættes over blusset. Olien skal være ryende hed, når du kommmer rejerne i (ellers koger de). Steg dem nu hurdigt men let i 3 min. Drys med lidt salt.

Server dem i skål eller i et lille fad. Spis brød til, så du får væden med op.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 113727 gange,
og udskrevet 4093 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3939 (937 kcal)
KJ pr. Pers. 328 (78 kcal)
Vægt ialt 554 gram
Vægt pr. Pers. 46 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 711 KJ (169 kcal)
Protein 21.8 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Camilla  -  2012-03-19 17:09:35
Kan man lave retten uden chili? har en far der ikke kan tåle stærk med, men vil det ødelægge smagen at der ikke bliver tilsat chili?

Henrik Stein  -  2011-03-09 15:28:38
Har lært retten at kende i Østen for mange år siden og lavet den 100vis af gange. Til Gurli: Du har lavet noget forkert! Evt.brugt "tøse chillie" og/eller for lidt og/eller forkert hvidløg (brug violet, hvidløg hvis du kan finde det. Har måske for mange rejer i wokken/panden ad gangen? For kold stegetemp? Forårsløg i 2-3 cm længder, svitses med, det bliver det ikke ringere af.Et skud friskkværnet sort peber (hvis haves er kinesiskpeber bedre) skal der også til.

Gurli.  -  2010-03-17 15:15:19
Det var dog kedeligt smagte ikke af meget.

Maren  -  2010-02-28 13:45:44
Rigtig god god opskrift, mangler bare lidt mere hvidløg

  -  2010-02-28 13:44:14
Super god ret, ganske enkel så alle ingredienserne kommer til sin ret.