Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pasta frutti di mare

Pasta frutti di mare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1 ds.muslinger
200 g.rejer
400 g.båndpasta
1 finthakket løg
1 dl.fintsnittet blegselleri
1 rød peberfrugt i strimler
3 tråde safran
2 spsk.hvedemel
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
100 g.grønne oliven
 smør/olie
 persille
1 dl.hakket ananas
1 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen Svits løgbladselleri og peberfrugt i olie og spæd med vinen og lad det simre. Rør halve olivenmuslinger med væde og ananas i og tilsæat cremefraiche og fløde smag til og tilsæt rejerne og hæld aaucen over pastaen.drys med krydderurter

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12261 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu