Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Squashfad

Squashfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-10 mellemstore squash
2 dl.groft salt friskkværnet peber
 lidtreven muskatnød
7.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Squashene skæres i skiver og kommes i plastposer med groft salt. Poserne blæses op og rystes, så alle skiverne får lidt salt. Lægges op i sigter til afdrypning i mindst 1 time. Skylles og lægges taglagt i to-tre ovnfaste fade. Stilles i ovnen ved 200º i 20 minutter, så al den ekstra væde fra skylningen damper bort. Hertil kan man gøre dagen før. Så hældes fløde blandet med peber og muskat over, og fadet stilles tilbage i ovnen ved 180º i ca. 45 minutter. Fløden bliver lysebrun på overfladen og så inddampet, at man forledes til at tro, at der er både æg og ost i fyldet.

Tips:

10 personer - Kan ikke anbefales til mere end 20 personer, da der skal snittes mange squash, og mæthedsgraden ikke er stor. Squash kan saltes og dampes i ovn dagen før, men selve stegningen med fløde bliver lækrest, hvis den finder sted samme dag.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5233 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu