Squashkage med kanel og rosiner

Squashkage med kanel og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Squashkage med kanel og rosiner, billede 4 Squashkage med kanel og rosiner, billede 1 Squashkage med kanel og rosiner, billede 2 Squashkage med kanel og rosiner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt olie.

Bland mel, bagepulver og krydderierne sammen. Rør groftrevet squash, rosiner og melblandingen i æggemassen. Vend de hakkede valnødder i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm.

Bag kagen ca. 45 minutter ved 225 grader C alm. ovn. Prøv med en tandstik om kagen er fast inden den tages ud.

Lad kagen afkøle på en bagerist. Ved servering skæres kagen i passende stykker.

Tips:

Pas på at overfladen ikke bliver for brun. Dæk evt. af med bagepapir.


karakterer:
Opskriften er vist 24283 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22817 (5432 kcal)
KJ pr. Pers. 1901 (452 kcal)
Vægt ialt 1665 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1370 KJ (326 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 47.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu