Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fondue

Fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Højtid: Nytår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Maduniverset

Indsendt :





Ingredienser:
 Fonduen:
 Okse stykker
 Lever stykker
 Coctail pølser
 Bacon stykker
 Champignon
 
 Tilbehør:
 Løg
 Rødbedder
 Dill dip
 Paprika dip
 Salat
 Agurk
 Majs
 Tomater
 Kartofler (store)
 
 Planteolie


Opskrift:

Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.

Hjemmelavet Pomfritter, Dill dip, Paprika dip og Flute.

Tips:

Til fondue bruges lyse planteolier af f.eks. majs, solsikke, jornødder og soya.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (91 stemmer)

Opskriften er vist 84276 gange,
og udskrevet 2289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

christine bagge  -  2011-12-26 18:34:19
undlad lever. det hører ikke hje,,e i fondu. det for tørt og kedeligt.


bo  -  2008-12-30 13:38:49
jeg vil næste gang undlade lever, da alt kommer til at smage af det


mette  -  0000-00-00 00:00:00
lav en god kartoffelsalat og pak champinongen ind i bacon og gør det samme ved pølserne det giver en meget god smag, og er der noget tilovers så er der til en god gryderet dagen efter.