Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte squash 02

Fyldte squash 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte squash 02, billede 4 Fyldte squash 02, billede 1 Fyldte squash 02, billede 2 Fyldte squash 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Squash. mellem store
500 g.hakket skinkekød
1 stort løg. finthakket
1 dl.kop ris
2 glaschampignon
1 hakket rød peberfrugt
1 spsk.salt
0.5 tsk.peber
2 ds.hakkede tomater
 Paprika
 
Opskrift:
Squash udhules med en ske.

Kød, ½ løg, ris, champignon, noget af kødet fra squashen, peberfrugt, salt og peber blandes.

Fyld det i squashene og læg dem i en ildfast fad.

Hakkede tomater og resten af løgene bringes i kog. Smages til med salt og paprika. Sovsen hældes over de fyldte squash.

Sættes i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 1 times tid.

Tips:

Serveres med ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (59 stemmer)

Opskriften er vist 82683 gange,
og udskrevet 3148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-09-06 14:47:04
Tror at risene blot skal serveres til, de skal vist ikke med i squashen..

margit  -  2009-08-11 06:28:06
Opskriften ser rigtig god ud, skal risne koges før man blander det?

  -  2008-11-06 17:24:42
Mungongo - utrolig nemt at lave og så kan de krydes til, så maden får en mere eksotisk smag og naunce. For eksempel med cayenne peber og så nogle jasmin ris til. Det emmer lidt af asien og husk en smule soya så er den hjemme.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt gerne en 1/4 fløde til saucen.

Matte  -  0000-00-00 00:00:00
God opskrift! Prøvede at svitse kød, løg, ris peberfrugt osv. inden jeg fyldte det i, og så skal det kun have ca. 40 min ved 180 grader. Rigtig godt, at drysse ost over, de sidste 10 min i ovnen. Prøv det!