Fyldte squash 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Squash udhules med en ske.
Kød, ½ løg, ris, champignon, noget af kødet fra squashen, peberfrugt, salt og peber blandes. Fyld det i squashene og læg dem i en ildfast fad. Hakkede tomater og resten af løgene bringes i kog. Smages til med salt og paprika. Sovsen hældes over de fyldte squash. Sættes i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 1 times tid. Tips: Serveres med ris til. |
|
Opskriften er vist 87047 gange,
og udskrevet 3224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (59 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-06 14:47:04 Tror at risene blot skal serveres til, de skal vist ikke med i squashen.. margit - 2009-08-11 06:28:06 Opskriften ser rigtig god ud, skal risne koges før man blander det? anonym - 2008-11-06 17:24:42 Mungongo - utrolig nemt at lave og så kan de krydes til, så maden får en mere eksotisk smag og naunce. For eksempel med cayenne peber og så nogle jasmin ris til. Det emmer lidt af asien og husk en smule soya så er den hjemme. Per - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt gerne en 1/4 fløde til saucen. Matte - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift! Prøvede at svitse kød, løg, ris peberfrugt osv. inden jeg fyldte det i, og så skal det kun have ca. 40 min ved 180 grader. Rigtig godt, at drysse ost over, de sidste 10 min i ovnen. Prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne